Itthon



Itthon vagyunk. Aki most azt hiszi, hogy valami álom nyaralásról fogok írni nagyon téved (persze ami késik nem múlik).
Eszterem, -ahogy múlt nyáron-, idén is gondoskodott a majdnem egy hetes, -üdülésnek ugyan nem nevezhető -kényszerpihenőről. Kórházban voltunk, öt éjszakát töltöttünk szorosan egymás mellett, míg végül meggyógyult kislányom a mononukleosisból és a mandulagyulladásból, ami miatt alig kapott már éjszaka levegőt és ami miatt végül a Bethesda gyarekkórházban kötöttünk ki. Eszter most is bebizonyatotta, hogy hihetelenül bátor és türelmes kislány. Noémi és Hanna türelmetlenül várták, hogy helyreálljon a normális rend,-este én olvassam a mesét és hárman egy kádban pancsolhassanak.
Ha lesz erőm, mindenképpen lejegyzem tapasztalataimat meg azt, hogy ottlétünkkor összeírtam tíz mondatot, ami úgy kezdődik, hogy Jó, hogy most történt, mert.. és Sebaj, legalább...., szóval nem vagyok összetörve, mitöbb volt időm gondolkodni a valódi értékeken.

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. sziasztok!
    örülök, hogy már jól van Eszter és otthon vagytok újra együtt!
    andi

    VálaszTörlés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes