Én is, én is, én is...


..kreatív blogger lettem, ráadásul két jelölést is kaptam egy napon. Soha nem szoktam körbeküldeni körbeküldős leveleket, utálom a láncleveleket is és abban sem hiszek, hogy szerencsétlenség ér ha egyszerűen kitörlöm a szerencsével kecsegtető maileket. De ez más. Akárki is indította útjára, nem akart ártani vele senkinek. Jó érzés kapni és jó érzés adni. Akkor is, ha a fél blogolós társaság büszkélkedhet már ilyennel...

Szóval köszönöm szépen, elsősorban jelölőimnek Titának és Edithnek, másodsorban pedig azoknak, akik titokban vagy kevésbé titokban olvasnak. 3 éve, amikor elkezdtem Hanna naplóját írni, még nem sejtettem, hogy ekkora sikere lesz. Hogy a legolvasottabbak között lehetek már jó ideje. Azt is tudom, vannak néhányan, akik tőlem kaptak kedvet az íráshoz...Hajrá, csak abba ne hagyják!
Most pedig bajban vagyok, mert a babaszoba blogjain kívül bizony ritkán olvasok más blogokat. Néha egy-egy recept keresése közben rábukkanok igényesre meg persze ott vannak a vér pofik, a Tota W. meg a többiek. Most akkor kit emeljek ki?
Ugye kapok gondolkodási időt. Ígérem lesz 5 jelöltem nekem is.

Addig pedig ahogy a kreatív blogger szabályzata kimondja,bemásolom két díjazóm linkjét, szerintem érdemes őket olvasni, mert életszagúan, természetesen és igényesen írnak családjuk mindennapjairól, az anyaság örömeiről, kihívásairól.

Kriszta és Boróka
http://www.babaszoba.hu/services/blog/krisztaboro
aki ezt írta rólunk:
"Ágnes, bár nem tudod, hogy olvaslak, mert a ritkánál is ritkábban írok, de már babaszobáskodásom elején Rádtaláltam. És megkedveltelek. Szilvihez hasonlóan, csodállak az energiádért, a türelmedért és főleg, hogy olyan következetesen, példaértékűen nevelgeted tündéri okos lányaidat. Bár a naplódból nyilvánvaló, hogy jó anyagi körülmények között éltek, nagyon tisztelem Benned azt, hogy sosem elsőrangű dolog, ha valamit vesztek a lányoknak vagy olyan élményt biztosítotok számukra, ami másnak talán lehetetlen. És ahogyan a férjedről írsz... csakis olyan feleség írhat így, aki teljes szívéből szereti a párját. A naplódat, családodat legegyszerűbben így jellemezném: hol szeretet, ott minden. "

..és Tita, Dorka a családban-és a család néha nem mindennapi napjai!!! http://www.babaszoba.hu/services/blog/doricia , aki (szemtelenül) fiatal kora ellenére (vagy pont azért) minta anya, amellett pedig nagyon csini is és aki ezt írta rólunk:
"Úgy gondolom nem véletlen vannak a legolvasottabb naplók között. 3 fürtös angyalka, akiknek öröm betekintést nyerni az életébe. Anyukájuk kreatív, szuper programokat szervez, és aki olvassa őket remek ötleteket meríthet, és megtudhatja milyen az élet 3 gyerekkel, akik közül (kis nehezítés képpen) kettő egyidős."

Egyiküket sem ismerem személyesen, mégis olyan kedvesen, lélekemelően írtak rólam, hogy nem találok szavakat. Köszönöm! (Már értem miért nem tudnak egy értelmes mondatot kinyögni az Oscar átadáson a nyertes színészek..)


És pár nap késéssel de idebiggyesztem az én 5 jelöltemet. Azért, mert valóban kreatív és azért mert megérintett vagy csak ott ragadtam pár pillanatra és nem kattintottam át azonnal.

http://berajlany.multiply.com/
Zoltán mesélt már róla sokszor és végre rábukkanatm blogjára is. Igazán nem mindennapi és szeretem ahogy ír a gyerekekről (is) Még ismerkedem vele.

http://lorien.blog.hu/ mert karfiolleves receptet kerestem és nála rátaláltam és persze azonnal bejelöltem
magamnak, hogy legközelebb is nála keresgéljek ha kifogytam a főzési ötletekből.

http://danybby.blog.babaszoba.hu
mert ha én megkaptam neki is jár, hiszen sokszor nemcsak a téma, a történet hasonlít kísértetiesen az enyémre hanem gyakran még a szóhasználat, a stílus is..bár Éva sokkal gazdagabban, érzelmesebben, igényesebben fogalmaz, én pongyola vagyok hozzá képest

http://ikresapuka.blog.hu/
mert tetszik, hogy kivételesen nem anyuka, hanem apuka ír...és ikrekről , ami ugye szívügyem.

Nem tudok ötödiket, mert vagy már megkapták vagy nem találtam még rá. De csak idő kérdése, úgyhogy meghagyom a helyet.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes