Babapopsik


A vetkőzés a cipők levételével kezdődött. Sajnos nem voltam eléggé előrelátó és nem kapcsos cipőt vettem a két kicsinek nyárra, hanem a gyorsabb öltöztetés érdekében inkább tépőzárasat. Eszter és Noémi ezt használja ki, amikor az őrületbe kergetnek azzal, hogy folyamatosan leveszik cipőjüket lábukról és elhajítják vagy csak a kezükben tartják. Nem bánom a kertben, elvégre jót tesz lúdtalpuknak a természetes közeg no de mégiscsak szerencsésebb ha van valami a lábukon ami védi a kis talpacskákat esőben vagy ismeretlen területen. Ha a babakocsiban ülnek, megint azzal versenyeznek, hogy melyikük tudja gyorsabban levenni a cipőjét. Öröm az ürömben,hogy már fel is tudják venni. Haladunk.
Csakhogy ezzel egyidőben a nadrágjukat, shortjukat is villámgyorsan le tudják tépni magukról és a body kapcsai sem elég erősek ahhoz, hogy biztonságban tartsák a pelenkát. Így aztán a pelenka tépőzára sem elérhetetlen többé. Élnek is a lehetőséggel és előszeretettel teszik szabaddá popójukat. Ezt sem bánom amíg a kertben vagyunk, még örülök is neki, mert bizony komoly előrelépéseink vannak a bili használatának terén és a fűnek sem tesz rosszat egy kis pisi no de amikor ugyanez a vetkőzés és pisilés zajlik a délutáni alvás idején az ágyukban vagy amikor reggel pucér fenekek és pisitócsák fogadnak a szobájukban, bizony elgondolkodom azon, hogy valamit rosszul csinálok Áttértünk a bugyi pelenka használatára, ezzel még nem tudnak olyan könnyen megküzdeni, de nem bízom el magam, a vetkőzőshow folytatódik. Hanna cipőit, ruháit is nagyon szeretik magukra aggatni és már most félek micsoda viták lesznek a lányok között a ruhákon, csatokon és egyéb öltözködési kellékeken ha nagyobbak lesznek.
A pelenka levétele tudom, hogy nemcsak a bosszantásomra szolgál, hanem jelzésértékkel is bír, azaz a lányok egyre kényelmetlenebbül érzik magukat a papírcsomagolásban és lassan elindulnak a szobatisztaság rögös útján.
A képen Eszter, a nyári melegben..

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes