Nagyon nő


Hanna nagyon nő. Magasságban is persze és ezt nemcsak abból tudom, hogy nadrágjait, ruhácskáit sorra növi ki, hanem abból is, hogy rendszeresen magasságmérő szalagja elé áll és kéri, jelöljem be mennyivel lett magasabb a legutóbbi ceruzás vonalnál. Az csak természetes, hogy ezután súlyát is megméri, ezt már önállóan, nekem csupán a számleolvasásnál kell segíteni. Jó alkalom ez arra, hogy az amúgy átlagosan evő gyermekemet, az egészséges és válogatásmentes táplálkozásra neveljem. Rossz esetben ezek után engem is kér, álljak rá a mérlegre, jobb esetben ettől eltekint és kezdődik a frizurakészítési procedúra, ami olyan göndör fürtök esetében, mint amillyen Hanna fejét díszíti, nem könnyű. Beruháztam egy selymesítő sprayre és garantáltan húzásmentes fésűre de mindez kevésnek bizonyult,
így megszületett a döntés, hogy irány (Hanna életében egyébként másodszorra) a fodrász. Más kislány talán ordított volna ezért, Hanna alig várta a nagy eseményt. Előre megmondta, hogy kérni fogja a fodrásznénit, hogy egyenesre fésülje megkurtított haját. Kezdődik..gondoltam. A bongyorhajú egyeneset szeretne, az egyeneshajú meg majd megvesz egy kis göndörségért és bármi pénzt kiad ( mint én anno sihederlány koromban) annak érdekében, hogy gyűrűs legyen haja.
Elnézést..Eszterem nagyon hív, kizökkentett gondolatmenetemből, mennem kell, folyt köv.
A képen a "hogyan töltsük tartalmasan és értelmesen gyermekünkkel az időt ha nem jár óvodába" téma látható. Ha nem ismerné fel az olvasó, akkor elárulom, hogy pizzát és tortát festettünk kör alakú lapra a frissen fodrászolt Hannával.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes