Noémi és a spanyol könyv


Újabb mérföldkőhöz értünk a lányok fejlődésében. Noémi elindult, igaz nem a szó hagyományos értelmében, hanem inkább, mint egy fóka. Így vagy úgy eléri a kiszemelt zsákmányt, legyen az Hanna valamelyik játéka vagy a még kevésbé mobil Eszter csörgője.
Akkor tudatosult bennem, hogy ideje a lakást átgondoltan és megfontoltan átalakítani illetve Noémi és Eszter biztossá tenni, amikor egyik alkalommal spanyol leckém darabjait voltam kénytelen kikotorni Noémi szájából. Még mondtam is, hogy ez a gyerek falja a spanyol irodalmat. Egyébként pedig azt gondolom nem ő lesz a humán beállítottságú gyerek. Eszter az, aki megállás nélkül gagyog, akitől először hallottam a baba szót és aki képes az átlag babánál több ideig elidőzni egy-egy játék felett illetve alatt. Noémi viszont ügyesebben mozog, boxol, csapkod és most már ugye kúszik-mászik is. Ugyan Eszterrel szemben nem fair, mégis kitaláltam egy játékot nekik. Egyenlő távolságra hasaltatom őket egy érdekes, színes tárgytól és versenyeztetem őket. Vajon ki éri el elsőnek..aztán ki tépi ki a másik kezéből. Tiszta rögbi. Ha Eszter is ügyesebb lesz és ő is gyorsabban mászik, fogadások at is lehet majd kötni. Ez még nem tiltott szerencsejáték ugye?
Szóval fejlődnek, nőnek, okosodnak a lányok és mondanom se kell még mindig rácsodálkozom a tényre, hogy duplán részesülök a babavilág örömeiből.
Most pedig megyek ha megengeditek, be kell dugaszolnom néhány konnektort és el kell pakolnom Hanna lenyelhető nagyságú játékait.
ui. Hétvégén megint készült néhány mesés fotó Denise tehetségének és gépének köszönhetően. Nemsokára felteszek egy párat úgyhogy érdemes lesz bekukkantani.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes