Gömbölyödnek


Hatalmasak, gömbölyűek a lányok. Eteteőszékben esznek, méghozzá nagyon ügyesen és mohón mindketten. Egymás mellett ülnek, Noémi gyakran átnyúl Eszterhez, akinek vagy a ruháját tépi vagy az arcát érintené meg vagy elvenné az előtte lévő bármit. Mindegy csak az övé lehessen. Eszter nem küzd érte..mintha mosolyogna is. Igen, szemmel láthatóak a különbségek. Noémi az izgága, kicsit vad, mindent nekem típus, Eszter pedig a nyugodt, kissé talán megalkuvó, bájos lányka.
Minden reggel szembesítem őlket egymással, a tudattal, hogy nincsenek egyedül. Eszter örömmel, mosollyal konstatálja a tényt, hogy van egy ikertestvére. Noémi mérsékeltebben érdeklődik, mitha csak egy vetélytársat látna Eszterben.
Visszakanyarodva az etetéshez..amikor így szépen egymás mellett ülnek, nem tudok betelni a látványukkal és újra és újra hálát adok a sorsnak és legfőképpen férjemnek és persze magamnak, hogy ikreim születtek. Hihetetlenül elérzékenyülök, amikor rám mosolyognak. Duplán. Mert közhely, de tényleg így van..dupla munka de dupla öröm is.
Most csak ennyi

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes