Reklám és egyebek


Ezer bocsánat, amiért hanyagoltam a naplómat. Nem fogom a babákra, pedig amióta elmúltak 4 hónaposak, valóban kevesebb időm van, hiszen egyre több időt töltenek ébren és ritkán alszanak egyszerre. Óriási fejlődésen mentek keresztül. Értelmük hihetetlen tempóban fejlődik. Hatalmasat kacagnak, ha meglátnak, mosolyognak és pici szájukkal formálják a hangokat. Kedvenc játékuk, cumijuk ki-be tologatása, pörgetése, elhajítása. Róluk még írok bővebben de most Hannáról szeretnék mesélni. Például azt, hogy elérte azt a kort, amikor a szabályokat betartva képes társasjátékozni. Nem kell hagyni, hogy nyerjen, tudja, hogy a szerencsén és az ügyességén múlik mikor ki nyer. Tudja, hogy mi az a csalás és, hogy miért nem szabad élni ezzel. Szerintem ez óriási dolog egy 3 évestől. Esténként és reggel is ha van időnk, elővesszük valamelyik társasjátékát és hármasban vagy ha úgy adódik, kettesben lejátszunk egy két menetet.
Aztán elmondom még azt, hogy reklámzabáló lett Hanna. Én is az vagyok, nincs mit csodálkozni ezen, szeretem a jó reklámokat. Mi azok közé tartozunk, ahol a tv távirányítójával direkt a reklámokra kapcsolunk és nem menekülünk előlük, mint más normális családok teszik. Azt azonban még tanítom Hannának, hogy nem kell megvenni minden terméket, amit ott lát.
Készülünk a farsangra, Hanna balerina lesz. Koszorúslány ruhácskája kis átalakítás után tökéletesen megfelel erre a célra. Kislányos jelmez, mégsem királylány, jó lesz ez.
Nézzétek el nekem, hogy kicsit gépiesre sikeredtek mondataim. Bevallom, hogy az 5 hónapja tartó éjszakai felkelések kissé kimerítettek és csak remélni tudom, hogy hamarosan mindkét babám átaludja az éjszakát vagy legalábbis, enged hat órát egyhuzamban aludni. A csatolt képet nézve viszont azt gondolom megéri az átmeneti kényelmetlenség. Annyira szépek így együtt..Istenem, még most is alig merem elhinni, hogy ikerlányaim születtek...

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes