Boldog Új Évet!


Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiáltok..Boldog új évet kívánok!
Hanna ezzel a köszöntéssel örvendeztette meg legkedvesebb ismerőseit, rokonait és persze minket.
Megbeszéltük, hogy ez az év utolsó napja és addig maradhat ébren, ameddig csak akar, egyébként pedig számítson arra, hogy rengeteg durranás, puffogás és tüzijáték lesz egész éjjel.
Az éjfél a babák szobájában ért, éppen Esztert szoptattam, akit egyáltalán nem érdekelt, hogy én koccintani szerettem volna férjemmel. Közben Hanna is áttotyogott, mintha érezte volna, hogy valami olyan dolog készül, amiből nem maradhat ki ő sem, Noémi pedig udvaris nyöszörgéssel adta tudtunkra, hogy ő is bulizni akar. Szóval a kis család eldobható pezsgőspoharakkal, kölyökpezsgővel és pizsamában kívánt egymásnak Boldog új évet 2007-re. Kicsit mosolyogtunk a helyzeten , de azt hiszem, aki kívülről látta volna ezt a képet, ugyanolyan szeretnivalónak tartotta volna, mint mi.
2006 hatalmas ajándéka nekünk Eszter és Noémi érkezése volt és ugyan nem várunk hasonló meglepetést az új esztendőtől, ) remélem csak ilyen szép eseményekkel kényeztet majd tovább bennünket.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes