Komment nélkül


" Hanna bölcsődei jellemzése"

"Hanna a kezdeti időszalban kissé távolságtartó volt, úgy a gyerekekkel, mint a gondozónőkkel szemben. Első perctől nagyon érdeklődő és kíváncsi kislány, minden érdekli, a mi-miért magyarázatokat pedig elfogadja.
Szófogadó, nagyon kedves kislány. Mindenre fogékony és nagyon könnyen tanul. Az önállósága ritkaság a bölcsődében gondozott gyermekek között, szinte elutasítja a segítséget, annyira ő szeretné a dolgokat véghezvinni. Kitartó, erős egyéniség.
Játéka elmélyült, hosszantartó (a babázást élethűen, mint egy anyuka, úgy éli meg.)
Meséket, mondókákat, énekeket könnyen megtanul és gyakran énekli is. (főleg Mónikával).
Mónika az utolsó időszakban barátnője lett, időnként csintalankodnak is.
Hanna étvágya nagyon jó, önállóan, tisztán eszik.
Alvása nyugodt, hosszantartó kb 2-2,5 óra.
Hanna egy életvidám, cserfes, bűbájos kislány, aki nagyon könnyen beilleszkedett a bölcsőde életébe. Kiegyensúlyozott, korához képest igen tájékozott kislány.
Összetett mondatokat használ, történeteit összefüggően meséli el.
Meghatározó egyénisége volt a csoportnak, mindannyian egy boldog, kiegyensúlyozott, felszabadult kislányt ismerhetünk meg Hannában."

Bp. 2006. december 22. Márta néni

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes