"Nem irígyellek"


Ez az a mondat, amivel mostanság fel lehet idegesíteni. Merthogy merő kedvességből, miután ismeretlenek, ismerősök de mindenképpen olyanok, akiknek nemhogy három de egy gyerekük sincs, miután megcsodálják gyermekeimet, köszönés helyett vagy után még utánam kiabálják...Háát..nem irígyellek! Van már erre jó pár frappáns válaszom. Röviden csak annyi...pedig irígyelhetsz!
Aztán szeretem az önkéntes iker szakértőket, akik általában szintén azokból kerülnek ki, akiknek soha nem volt és valószínűleg nem is lesz iker gyereke. Meghallgatom, magamban mosolygok, aztán ha kell felhívom valamelyik ikres anyuka ismerősömet.
Istenem! Hát hogyan tudnám bebizonyítani a kételkedőknek, hogy a világ legszebb dolga kettő babát szeretgetni egyszerre. Micsoda csoda, ahogyan kifejlődtek a pocakomban. Ha picit sírósak csak arra gondolok...hála az égnek egészségesek..és máris türelmesebb vagyok. Dupla munka de dupla öröm is. És akkor még nem írtam egy sort se Hannáról. Mi ez ha nem irígylésre méltó? Na jó, az nem irígylésre méltó, hogy most is inkább aludnék legszívesebben..
A képen Noémi ördög szerelésben látható nővére kezében..

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes