Lesz képünk hozzá..


Ugyan ez Hanna naplója és főleg róla szól, mégis eleget teszek a kíváncsiskodóknak és elárulom, hogy pocakom egyre nagyobb iramban nő, bizony csak a kismama nadrágok és szoknyák jöhetnek szóba, ha öltözködésről van szó. Továbbá az is biztos, hogy Hannának lesz egy hugicája...a másik baba pedig titkolja nemét s így nevét is. Noémi lesz a neve a kevésbé szégyenlős babának.
Most már bátrabban vágunk neki a babaszoba és ezzel együtt Hanna szoba szépítésnek. Hanna rácsos ágyát, amin ugyan már régen nincs rács lecseréljük egy igazi hölgyikés ágyra és további változtatásokra is sor kerül majd. A másik szobába majd két kiságy kerül. A vendégszobának ezzel lőttek de sokkal fontosabb funkciója lesz...BABASZOBA lesz belőle.
Május végén pedig családi fotózás lesz a kertben, egy igen igen tehetséges fotós hölgy érkezik hozzánk, hogy a mi kis amatőr képjeinknél profibb fotókkal tegye majd emlékezetessé a testvérvárás időszakát és Hanna vidámságát. Akkor majd láthatnak a kedves érdeklődók pocakos képet is rólam, addig pedig elégedjetek meg ezzel.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes