Élménybeszámoló


A rendkívül felkapott bababarát hotelben Halloween napjaira foglaltunk szállást magunknak. Igazi rezervátum, hatalmas parkkal és kevésbé hatalmas uszodákkal. Ahogyan azt vártuk sok hozzánk hasonló szülő próbált kikapcsolódást találni Alsópáhokon és itt van a gond....túúúúúl sokan. Életem párja frappánsan megfogalmazta: a bababarát hotelnek egy hátránya van, -túl sok a baba... És bár Hanna nagyon élvezte, hogy körös körül kortársaiba botlott, nekünk szülőknek már kissé fárasztóan hatott vacsora alatt a Pistike ne dobd le az ételt és Szépen egyél kezdetű mondatokat hallgatni. Ha éppen nem az uszodában pancsoltunk, felfedeztük a környék látványosságait. Keszthely, Sümeg csak egy ugrás, be is iktattuk a programjaink közé. A vár megmászása előtt Hanna megismerkedett a középkori udvar jellegzetes állataival..kellő távolságból. No de térjünk vissza eredeti helyszínünhöz, a Kolping Hotelhez. Remek bábelőadást nézett végig Hanna, ami csak azért is nagy teljesítmény, mert bizony apukájának nem sikerült ez a mutatvány..ő bizony elaludt a 45 perces előadás alatt.
Kedvenc esti programunk a kivilágított töklámpások számbavétele volt..azt hiszem hivatalosan is ki merem jelenteni, Hanna tud számolni...10-ig biztosan. Meg azt is, hogy Hanna imád utazni velünk.....mi is vele.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes