Szavak


Hihetetlen iramban fejlődik Hanna beszédkészsége. Naponta meglep valami új szóval. Elolvadok ahogy tudja mondani Anyaaa vagy Apaaa vagy időnként amikor nagyon kedves akar lenni..Mamma és Papa. Az állatok hangjának utánzása is hihetetlen örömmel tölti el ..valljuk be minket is. Nemrég az INNI szót kezdte hajtogatni és én elmondhatatlanul örülök annak, hogy a lányom végre elmondja, hogy mit szeretne kapni és nem kell találgatnom. Megmutatja hol fáj ha beüti magát és hamm-hamm-al jelzi ha éhes. Csicsijja ha álmos és kaka ha tele a pelenka. Ha már itt tartunk leírom, hogy kihasználva a jó időt, nagyon sokat pucérkodott Hanna. Pucérsága elsődleges célja az volt, hogy könnyedén ráülhessen a bilire és oda folyékony ill. szilárd produktumot szolgáltasson. És hurrá hurrá... a pisi mellé ma először kaki is került a bilibe.
Te jó ég! Ha szülő az olvasó maga is nem kell magyarázkodnom ezeknek a dolgoknak a jelentőségén de ha nem az akkor csak azt tudom mondani, magam sem hittem volna pár éve, hogy ezek a dolgok lázba tudnak hozni, mitöbb írni is fogok róluk.

A képen egyik igen aktív napja után látható a kicsi lány. Elég nyegle nem?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes