9.30 kg


Úgy döntöttünk maximális védelem jár gyermekünknek, ezért beadattuk az agyhártya-gyulladás elleni oltást. Egy kis sírást megér az, hogy ne kapja el soha az életben ezt a szörnyű betegséget. Őszintén szólva nem sokat tudtam erről a betegségről mindaddig, amíg Oszter Alexandra, a színésznő meg nem betegedett. Vagyis létezik a kór, köthetem valós, hús vér emberhez..így hihetőbb és meggyőzőbb.
Ha már a rendelőben voltunk, a mázsálás sem maradhatott el. 9kg 30 dkg az eredmény.
Mindig jót mosolygok azokon a kismamikon, akik gyermekük rohamos hízásával kérkednek, nekem valahogy más dolgok miatt hízik anyai májam de azért biztos ami biztos megkérdeztem kedvenc gyermekorvosunkat, hogy "Nem sovány ez a gyerek?". Hogy megnyugodjak, elővett egy vaskos orvosi könyvet és megnézte mennyi az ideális súlya egy 13 hónapos babának. Ugye senki sem csodálkozik, ha a válasz éppen 9kg 35dkg. 5 dkg hiányzik, vagyis tényleg sovány...
A képen formás kis Hanna, vadonatúj frizurájú anyukájával látható. Na hogy tetszik?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Örülök, hogy benéztél hozzám! Köszönöm, hogy időt szakítottál blogomra. Külön öröm, hogy eszedbe jutott valami, amit meg kell osztani velem és a többi olvasóval. Írj bátran! Általában ugyanitt, a megjegyzések rovatban válaszolok a levelekre, úgyhogy ha kérdést teszel fel, nézz vissza kérlek.

Szeretettel,

Ágnes